13-05-08

Why do birds suddenly appear...

Ik heb reeds een tijdje heimelijk een oogje op een cutie-bink (mooie combinatie, vind ik zelf) van het mannelijk geslacht. Al moet ik eerlijkheidshalve toegeven dat het woord heimelijk niet echt van toepassing is in deze context. Het spreekwoord: "waar het hart van vol is, loopt de mond van over" is bij deze, helaas, op mij van toepassing.  In de praktijk betekent dat dat iedereen in mijn directe omgeving op de hoogte is van mijn crush.  En ...dat heeft zo zijn voor- , maar vooral zijn nadelen. Iedereen heeft zo zijn mening van hoe ik het best toenadering, of toch beter niet, zoek. 

Maar om het over de voordelen te hebben: wat kan een mens deugd hebben van een zwerm vlinders in de buik, en dat in combinatie met het schitterend weer :) Of ik nu effectief stappen onderneem of niet: ik heb er deugd van even met mijn hoofd in de wolken te lopen en te genieten van mijn dagdromen. En heb ik een soortgelijke ervaring als Alanis "It's meeting the man of my dreams, And then meeting his beautiful wife" dan laat ik daar absoluut mijn hoofd niet om hangen.  Enjoy the moment, heet dat dan. And I am :)

21:42 Gepost door Adhara in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

En kijk eens wat een propere tekst er nu op het scherm verscheen. Spreekwoorden schieten zelden mis: de volhouder wint (en alle wegen leiden naar Rome)! Inderdaad een prachtige combinatie: zonneschijn, goed humeur, vlindertjes. En inderdaad, maar al te vaak is the chase better than the catch. So you might as well simply seize the moment and... enjoy! De rest komt vanzelf wel ;-)

Schitterende Karasek-reactie! :-D

Gepost door: Trits | 13-05-08

Garfield Idd, Garfield is gewoon schit-te-rend :-D Zo een droge humor dat je niet anders kan dan gniffelen, hihi :-) Jammer dat de film een beetje tegensloeg :-(

Gegroet,
Garfield-fan

Gepost door: Trits | 14-05-08

aha, zelfs al vlinders in de buik... en dat terwijl je, als je klein was, van die beestjes zo'n schrik had. Tis natuurlijk ook een manier om je over je angsten heen te zetten...verliefd zijn = een mooie therapie!

Gepost door: Lindsay | 16-05-08

De commentaren zijn gesloten.